Monteringsvejledning

Monteringsvejledning til montering

 

Monteringsvejledning til printstickers

Sørg for din printsticker ligger i stuetemperatur et lille døgns tid inden montering. Overfladen skal være rengjort og tør. Hvis væggen er nymalet, vent ca. 4 uger før du sætter din printstickers op. Denne type wallsticker kan tages af og placeres igen. Den hæfter bedst på glatte vægge, skabe, døre samt vinduer. Din printsticker kommer leveret på ark, så du selv placerer alle delelementerne. Opsætning Tag et element af gangen og gnid det forsigtigt på væggen enten med hånden med en bomuldsklud

 

Monteringsvejledning til wallstickers med application (overføringstape)

Sørg for din wallsticker ligger i stuetemperatur et lille døgns tid inden montering. Opsætning på våd eller fugtig væg vil reducere hæfteevnen betragteligt. Hvis væggen er nymalet, vent ca 4 uger før opsætning. Opsætning Gnid rigtig godt med skraberen eller håndoverflade ovenpå wallstickeren for at få applicationen til at bide fast på folien. Monter wallstickeren løseligt med 2 stykker malertape i hver side og mål wallstickeren op på væggen så den sidder lige. Sæt tape på hele vejen hen foroven og fjern de 2 stykker tape. Vip folien op og fjern bagpapiret meget forsigtigt, gnid lidt ekstra hvis den ikke griber på folien. Ved større stykker anbefales det at rulle den op og tage lidt af bagpapiret af løbende, så man har bedre kontrol. Gnid/skrab med hånden/skraberen. Begynd ovenfra og nedefter – hold resten stramt ud fra væggen. Fjern bæretapen ved at trække en en vinkel af 180 gr., dvs så fladt som muligt – Dette gøres meget langsomt og sørg for løbende at gride det godt fast. Det kræver meget tålmodighed at afmontere bæretapen. Når bæretapen er fjernet kan man med fordel eftervarme med en hårtørrer eller varmepistol, så limen griber bedre fast. Især hvis overfladen ikke er jævn.

 

Monteringsvejledning til vægprint

Sørg for dit vægprint ligger i stuetemperatur et lille døgns tid inden montering. Opsætning Overflade skal være rengjort og tør. Hvis væggen er nymalet, vent ca. 4 uger før du sætter din printstickers op. Er vægprintet i flere dele, startes med printet til venstre og efterflg. print stødes helt op til kanten på det første print. Gnid forsigtigt printet på væggen enten med hånden eller en bomuldsklud.

 

Ansvar

WebStickers.dk tager ikke ansvaret, hvis din wallsticker ikke passer til netop din overflade, da der er mange faktorer, der spiller ind for, at en wallsticker kan sidde på en specifik overflade. Hvis det eksempelvis er en billig maling kan man risikere at malingen går med af ved afmontering og det kan være svært at få din wallsticker til at klæbe ordentligt.

 

Rigtig god fornøjelse!